Je hebt een uniek product of een onderscheidende service en hebt zorgvuldig nagedacht over je marketing- en salesstrategie. De boodschap is helder en je focus is scherp. Je doet wat je zegt. Maar, wat zegt jouw gebouw en interieur? Bevestigen ze jouw verhaal?

De eerste indruk is cruciaal, en non-verbale communicatie speelt daarin een doorslaggevende rol. Als bedrijf vormen je gebouw en interieur een substantieel onderdeel van deze communicatie. Ze laten een blijvende indruk achter op de sfeer en ervaring die mensen hebben wanneer ze jouw bedrijf bezoeken. Het is daarom van essentieel belang dat jouw gebouw en interieur dezelfde boodschap communiceren als jij en jouw collega’s, met betrekking tot wie jullie zijn en waar je voor staan met de producten en diensten die jullie leveren.

Hier komt de expertise van here we are om de hoek kijken. Wij vertalen jouw zakelijke of merkidentiteit naar een ruimtelijke beleving. Dit resulteert in een doordachte reis door je gebouw en interieur, van aankomst tot vertrek. Hierbij worden jouw interne en externe processen georganiseerd en ontworpen met jouw boodschap en kernwaarden als leidraad. Een logische beweging door de ruimte waarin comfort en service worden ervaren. Een route waarbij je op de juiste momenten op een onderscheidende en inspirerende manier laat zien wat je doet.

De juiste sfeer wordt gecreëerd door de al aanwezige ruimtelijke kwaliteiten te versterken, aangevuld met de juiste materialen, verlichting, beplanting en akoestische verbeteringen. Dit biedt ruimte voor het vertellen van unieke verhalen, als verbindend element tussen jou, je klant en je omgeving. Momenten van verwondering en inspiratie die de klantreis verdiepen. Zo worden gebouw en interieur integraal onderdeel van jouw marketing- en salesprocessen. De investering in jouw pand overstijgt hiermee het voorzien in huisvesting; het is een wezenlijke bijdrage aan je hele bedrijfsvoering, inclusief marketing en sales.

Wellicht kun je je er nu nog niet volledig een voorstelling van maken, maar als je nieuwsgierig bent naar hoe dit voor jouw bedrijf zou kunnen werken, neem dan direct contact met ons op via LinkedIn of bezoek onze website op www.hwa.world.