In het mooie Oegstgeest hebben we een zorgvuldige renovatie en uitbreiding uitgevoerd aan een klassiek jarendertighuis. Onze aanpak voor deze woning richtte zich op het creëren van een naadloze verbinding met de zonnige achtertuin. Dit werd bereikt door middel van strategisch geplaatste openslaande deuren, waardoor de tuin op mooie dagen een verlengstuk werd van zowel de keuken als de eetruimte.

Een ruime en ingetogen nieuwe keuken, met een centraal keukeneiland als middelpunt, vormt het kloppende hart van deze woning. Eigentijdse en-suite kasten en schuifdeuren, geïnspireerd door het verleden van de woning, dragen bij aan het karakter van deze prachtige woning. Hout is het voornaamste bouwmateriaal dat we hebben gebruikt, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Duurzaamheid en eco-bewustzijn stonden hoog op onze agenda bij dit project. Het platte dak van de uitbouw is bedekt met groen sedum, wat niet alleen een visueel aantrekkelijk element toevoegt, maar ook bijdraagt aan een groenere omgeving. Bovendien voorzien zonnepanelen op het dak in de energiebehoefte van de bewoners.”

Ontdek hoe we architectuur en innovatie combineren om dromen werkelijkheid te laten worden.”