Gisteren was een buitengewone dag vol kennisdeling en inspiratie tijdens de Cultuur Retail Netwerkdag in het prachtige Museum Arnhem. Het was een genoegen om te luisteren naar bevlogen sprekers van gerenommeerde instellingen zoals het Van Gogh Museum, Natural History Museum Denmark en Made51.

Tussen de indrukwekkende presentaties en boeiende discussies kregen we ook de kans om onze visie op museumretail te delen tijdens twee boeiende rondetafelgesprekken. Het was geweldig om onze inzichten te delen en te horen wat andere professionals in de cultuursector beweegt.

Onze bedrijfspresentatie te midden van gewaardeerde leveranciers was een hoogtepunt, waarbij we de primeur hadden om ons nieuwe duurzame winkelconcept te presenteren. Het is duidelijk dat de passie voor cultuur, retail en duurzaamheid ons allen verbindt.

Dank aan de organisatoren voor deze perfect georganiseerde dag en aan alle professionals die hun ervaringen met ons wilden delen. We blijven streven naar een bloeiende cultuur- en retailgemeenschap door kennis te delen en elkaar te inspireren!