Mensen kopen van mensen, dus wat heeft mijn gebouw daar dan mee te maken? Jouw gebouw zegt onbewust heel veel over jou, want klanten en bezoekers verbinden wat ze zien en ervaren met jou. Als jouw gebouw en interieur jouw verhaal en belofte onderstrepen en kracht bijzetten, dan sta jij met één nul voor. Er ontstaan minder vragen en mensen ervaren bevestiging bij wat je zegt. De vragen die wel opkomen kan je eenvoudig beantwoorden geholpen door een omgeving die laat zien dat je zelf serieus neemt wat je zegt.

Naast het creëren van de juiste sfeer kan je gebouw je ook helpen in je verkoopproces. Bied bezoekers en klanten een inspirerende reis als ze bij je over de vloer komen. Daarbij ontstaat verbinding en vertrouwen op een niveau waar geen marketingcampagne tegenop kan. Je laat ze zien, voelen en ervaren wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. In die reis integreren wij jouw verkoopproces waarbij jouw klanten hun problemen moeiteloos aan je overhandigen en jij ze voor hen oplost met jouw producten en diensten.

Het mes snijdt aan twee kanten, want wat zichtbaar is voor bezoekers en klanten, is dat ook voor medewerkers. Die gedijen ook beter in een omgeving waarin duidelijk is waar het jullie gezamenlijk voor staan. Tevens geldt dat een mooie, inspirerende werkomgeving verbindt, aantrekkingskracht heeft en een plezier is om in te verblijven.

Sales is naast marketing een van de perspectieven die wij bij here we are betrekken op het ontwerpen van jouw pand. In de volgende post delen we een ander perspectief. Wil je nu al meer weten wat onze unieke aanpak kan betekenen voor het rendement van jouw investering in je gebouw en interieur, neem dan contact op met ons.