Jouw klanten komen bij je voor je producten en diensten. Je medewerkers zijn je interne klanten en komen bij je voor voldoening in hun werk. Potentiële klanten zijn geïnteresseerd in jou en komen op bezoek om te kijken of ze afnemer of medewerker willen worden. Het is dus goed om je klanten te kennen, maar nog belangrijker om jezelf te kennen. Je klanten komen namelijk voor jou en wat je te bieden hebt. Hoe beter en completer de ander ervaart wat jij te bieden hebt en waar je voor staat, hoe makkelijker je de relatie opbouwt en onderhoudt. Als je in alle facetten van de organisatie nadenkt wat de impact is van je identiteit op de klantervaring kom je ook uit bij gebouw en interieur. Daar ontvang je klanten, werken je collega’s en komen potentiële klanten op bezoek.

Met here we are helpen wij je identiteit te vertalen naar een inspirerende omgeving voor iedereen die ertoe doet in jouw omgeving. Samen kijken we naar wat jou uniek maakt, wat je onderscheidt en hoe dat ook ruimtelijk optimaal tot zijn recht komt. Uiteraard kijken we daarbij ook naar de behoefte van je interne en externe klanten, want alleen mensen die zich gehoord en erkend voelen kunnen loyale klanten worden.

We stellen je vragen, jij geeft de antwoorden. Samen reflecteren en verdiepen om tot de kern te komen. Van daaruit werken we met wat er is aan gebouw en interieur, wat de wensen zijn en maken we optimaal gebruik van de kennis en kunde die je in eigen huis hebt. We schetsen en ontwerpen verschillende opties en scenario’s waarbij we de voor- en nadelen benoemen. Wij inspireren, jij geeft de prioriteiten aan, en samen verkennen we de mogelijkheden. Een stimulerende ontdekkingsreis die energie en vorm geeft aan jouw visie op de toekomst.

Projecten:
1. Bar & Kitchen Leiden LAB071
2: Tentoonstelling Zerheilt Joods Museum Amsterdam
3: Cultuurruimtes PCI Nederland