In de week van de Circulaire Economie bracht Arjan namens here we are een bezoek aan Het Hof van Cartesius in Utrecht. Op uitnodiging van en in samenwerking met de Triodos Bank werd hier een programma aangeboden van lezingen en workshops over “circulaire impact door innovatie en creativiteit”.

Bianca Ernst deelde enthousiast het verhaal van ontstaan en functioneren van Hof van Cartesius.

Margreet van Uffelen van Omlab liet zien hoe ze nieuwe Biobased materialen ontwikkelen voor gebruik in de bouw en infra.

In de workshop Droomkompas deelden Bianca Pouw, Fréderique Speckmanen Arjan hun dromen over het maken van duurzame impact met hun werk. Dank voor het delen van jullie dromen en elkaar verder helpen door het delen van inzichten en ervaringen.

Dank aan Lambert de Pater, Sarah Hoes en Mirjam Wieleman voor de uitnodiging en fijne organisatie. Ben je in de buurt ga dan zeker eens langs om bijzondere sfeer en opzet van dit unieke initiatief te bewonderen. Vooral bij lekker weer moet het er fijn toeven zijn.