Bij here we are zijn we altijd op zoek naar manieren om positieve impact te creëren, mede daarom zijn we lid van Stichting Doesgoed. Vorige week hadden we het voorrecht om op bezoek te gaan bij Werkwaard, een organisatie die zich inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit bezoek was niet alleen leerzaam, maar ook uiterst inspirerend.

Werkwaard is een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk is als we samenwerken voor sociale winst. Tijdens ons bezoek zagen we met eigen ogen hoe ze hun cliënten begeleiden en de ruimte geven om op hun eigen tempo bij te dragen aan betekenisvol werk. Het is hartverwarmend om te zien hoe deze mensen hun potentieel benutten en de kans krijgen om te schitteren in hun vakgebied.

We willen graag Stichting Doesgoed bedanken voor de uitnodiging en Werkwaard voor hun gastvrijheid. Het is dankzij organisaties zoals deze dat we samen een verschil kunnen maken. Het delen van inspirerende verhalen en ervaringen is een krachtige manier om anderen te motiveren en de gemeenschap te versterken.

Laten we blijven streven naar meer sociale win-winsituaties en samen bouwen aan een inclusievere samenleving. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken, stap voor stap.

Foto: Marcel Witte Fotografie