Onderzoek alles en behoud het goede

Deze op het eerste gezicht gewone garage heeft nog een oude kapconstructie waar vroeger een karnmolen onder stond. Toen wij de vraag kregen van dit gebouw een gastenverblijf te maken werd al gauw duidelijk dat dit een karakteristiek element is om te behouden. Om een prettige ruimte te maken om in te verblijven, hebben we de verbinding met de tuin gezocht. Deze opening naar buiten is zo geplaatst dat er voldoende daglicht binnenkomt en dat de gasten maximaal kunnen genieten van het uitzicht, terwijl hun privacy gewaarborgd blijft. Ondanks de beperkte ruimte hebben we een volwaardige studio inclusief keuken en badkamer kunnen ontwerpen, waar gasten hun eigen plek hebben.

Een goede vertaalslag van onze ideeën naar een doordacht, creatief en mooi ontwerp

Dimitri en Arjan hebben ons geholpen met de realisatie van een prachtig gastenverblijf naast onze reeds verbouwde boerderij. Al vanaf de ontwerpfase hebben wij de interactie met hen als enorm positief ervaren. Samen zijn ze erin geslaagd om een hele goede vertaalslag te maken van onze wensen en ideeën naar een doordacht, creatief en mooi ontwerp. Ook over hun hulp bij de selectie van de aannemer, keuze van materialen en de uitvoeringsfase zijn we zeer tevreden. Ze luisterden aandachtig naar onze input, vonden oplossingen waar nodig en hadden oog voor de kosten. We hebben gezien hoe ze met oog voor detail en plezier naar een mooi eindresultaat toewerkten en kunnen hen van harte aanbevelen.

Familie Huijgen

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!