Aanwezige kwaliteiten zichtbaar maken en versterken

Op de bovenste verdieping van dit appartement zijn drie slaapkamers en twee badkamers gerealiseerd. Door het aanbrengen van twee zichtlijnen van voor tot achter ontstaat een sterke ruimtelijkheid die de ruimtes met elkaar verbindt. De badkamer voor de kinderen ligt centraal op de verdieping en krijgt daglicht door een dakraam bovenin de kap. Door de kapconstructie open te maken en de houten spanten in oude glorie te herstellen, ontstaat niet alleen extra ruimte, maar ook extra karakter.

Een prettige sfeer

We wilden onze opgroeiende kinderen ieder een eigen volwaardige slaapkamer geven. Daarom hebben we here we are gevraagd een nieuw ontwerp te maken voor onze slaapverdieping. We zijn een open en hecht gezin en het is bijzonder hoe de architecten dit vertaald hebben in een ontwerp met een prettige sfeer. Een interieur waarin ieder een eigen ruimte heeft, maar waar toch verbinding kan worden gemaakt. Als overdag de deuren openstaan, voelt het echt als een open verdieping. We hebben het als een hele fijne samenwerking ervaren, en voelden ons onderdeel van het proces met een positief verrassend resultaat.

Familie Ducros

 

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!